Despre Serviciul de Contabilitate

Peste 120 de companii colaboratoare, mai mult de 150 de proiecte de care suntem mândri și… peste 11 ani în care Arcad Expert Consulting a activat cu succes în domeniul financiar-contabil.

Poate fi provocator să le faci pe toate de unul singur, nu-i așa? Însă, avându-ne aici, nu este nevoie.

Consultanță personalizată

Întocmire și gestiune de acte

Parteneriat de durată

Arcad Expert Consulting îți oferă digitalizarea serviciilor contabile și financiare

O multitudine de servicii contabile oferite

În business, lucrurile sunt de două ori mai importante – în primul rând pentru tine și succesul ideii tale, iar în al doilea în ceea ce privește asumarea responsabilității îndeplinirii condițiilor fiscale, contabile și juridice.

Beneficii pentru orice tip de afacere

Indiferent de tipul și mărimea business-ului tău, specialiștii noștri sunt pregătiți să ofere soluții pentru o gamă vastă de probleme contabile.

Seriozitate și implicare

Fiecare client este special pentru noi, iar fiecare problemă este unică. De aceea, experții noștri contabili vin cu soluții personalizate, croite special după specificul situației.

Creștem odată cu tine

Susținem dezvoltarea afacerii tale, și… mereu ținem pasul.

Tipologii de acțiuni

Consultantă și analiză economico – financiară

Pentru ca un business să crească frumos, este esențial ca mecanismul interior al acestuia să meargă ca uns. Asta presupune sa obții claritate asupra cifrelor companiei tale. Cum putem face asta? Prin analiza de cost-beneficiu, calcul rentabilitate angajați, implementare sistem Cost-Center.

Ce obtii prin sistemul de Cost – Center?

 

 • ✓ Claritate privind costul fiecarui proiect (departament sau chiar angajat) din cadrul companiei. Acest lucru te ajuta sa vezi ce proiect este profitabil si mai ales la ce proiecte sa renunti cand ai noi oportunitati.
 • ✓ Viziune – stii cum sa bugetezi proiectele viitoare. Nu vei mai ramane surprins de eventuale costuri care vin pe ultima suta de metri.
 • ✓ Motivare angajati prin calculul rentabilitatii fiecarui angajat. Vezi care este plus valoarea fiecarui salariat si o poti prezenta acestuia cu cifre clare, ba chiar poti gandi o schema de bonusare in functie de performante.
 • ✓ Diagnosticăm problemele financiare ale societății, consultându-te în întocmirea bugetului de venituri și cheltuieli.
 • ✓ Consultanța acoperă managementul financiar, prevenirea și înlăturarea dificultăților companiei cât și analiza cash-flow-urilor.
 • ✓ Dacă afacerea ta are nevoie de o formă nouă, te sfătuim în domeniul operaţiunilor de divizare, fuziune şi reorganizare a acesteia.

Contabiliate financiară și de gestiune

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a respecta condițiile impuse de lege sunt mulți și necesită o atenție sporită. Fără a risca nimic. Experții noștri contabili te scapă de griji pe care nu ar trebui să le ai și se ocupă de:

 • ✓ întocmirea balanței lunare de verificare, întocmirea și depunerea tuturor   declarațiilor fiscale lunare către ANAF;
 • ✓ întocmirea, verificarea și certificarea situațiilor financiare lunare sau anuale;
 • ✓ reprezentarea în fața organelor de control ale statului;
 • ✓ întocmirea manualului de politici și proceduri contabile;
 • ✓ asistență la inventarierea generală a patrimoniului cât și în accesarea de credite   bancare și servicii asemănătoare.

Refacerea evidenței contabile

Fiecare afacere este unică și nicio situație contabilă nu seamănă cu alta. Tocmai de aceea, specialiștii ArcadExpert Consulting sunt versatili și creează soluții personalizate pentru fiecare tip de problemă întâlnită.

 • ✓ Refacem balanțele contabile de verificare;
 • ✓ Refacem și depunem declarația de TVA și pe cele rectificative: 390 și 394;
 • ✓ Întocmim și depunem declarația privind obligațiile salariale și pe cea privind impozitul pe venit/profit.

Ne ocupăm de fiecare aspect, la timp, pentru ca tu să te poți concentra pe dezvoltarea echipei, a portofoliului de clienți… a business-ului în ansamblu.

Servicii de verificare a contabilității

Pentru rezultate de excepție, este esențial ca angajații tăi să fie bine instruiți cu privire la modul corect de întocmire a documentelor primare și a circuitului acestora. Echipa noastră se va ocupa de acest lucru, cât și de verificarea lunară a înregistrărilor contabile făcute de către client și va oferi asistență organizării optime și eficiente a departamentului de contabilitate.

 

În plus, oferim suport și în ceea ce privește alegerea și folosirea corectă a sistemului informatic necesar activității pentru ca lucrurile să se desfășoare ușor, fără probleme.

La ce rezulate să te aștepți:

Servicii de contabilitate adaptate la schimbările legislative în domeniu;

Comunicare eficientă cu o echipă de specialiști contabili;

Suport real în dezvoltarea businessului tău.

De ce să ne alegi

Îți punem la dispoziție o echipă de specialiști.

Lucrăm împreună pentru soluțiile potrivite afacerii tale.

Situațiile complexe nu numai că nu ne sperie, dar chiar sunt pe gustul nostru. De ce? Pentru că întotdeauna ne-au plăcut provocările.

Credem în parteneriate fără limită de timp și suntem aici pentru tine pe termen lung, ori de câte ori ai nevoie.

Ai nevoie de ajutor de specialitate?

Discuta cu unul din specialistii Arcad Expert

  Îți punem la dispoziție

  Echipă Dedicată

  Nu ne place să ne lăudăm, însă suntem o echipă de profesioniști care ține pasul cu schimbările și rigorile legislative.

  Rapoarte Detaliate

  Consultanță, gestiune și asistență de specialitate în domeniul contabil pentru businessul tău.

  Servicii Rapide

  Ținem pasul cu tehnologia. Poți accesa serviciile noastre prin aplicație de pe laptopul personal sau de pe mobil. Trimite-ne documentele primare și ne apucăm de treabă!